Üniversitemiz Mimarlık Bölümü dikey stüdyolarından biri olan, Öğr. Gör. Mimar Oktay Veral, Öğr. Gör. Mimar Aysel Veral ve Öğr. Gör. Mimar Yurdanur Sepkin’in beraber yürüttükleri Grup III Stüdyosu, ARCH 202 – 302 gruplarının 2013-2014 Bahar Dönemi projesi kapsamında 13 Şubat 2014 tarihinde Eskişehir’e yer görme gezisi düzenledi.

ARCH 202 VE ARCH 302 Bahar Dönemi mimari tasarım projeleri kapsamında Eskişehir’de Tematik Kent Parkı, Porsuk Nehri kıyısı ve Anadolu Üniversitesi yakınındaki arazilerde çalışacak mimarlık öğrencilerinin tasarım yapacakları arazileri görmelerinin sağlandığı gezide, aynı zamanda restore edilmiş olan Eskişehir Eski Hal Binası da ziyaret edildi.