Mimarlık Bölümü

Mezunlar Buluşması

Çankaya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümü 2015 yılında ilk mezunlarını vermişti. Aradan geçen zaman içerisinde, zaman zaman kısıtlı sayıda Bölüm mezunlarına yönelik etkinlikler düzenlenmiş olsa da; ilk kapsamlı buluşma, 2 Ekim 2022 Pazar günü Balgat Kampüs Mavi Salon’da gerçekleşti .2015-2022 yıllarını kapsayan her dönemden mezunun bulunduğu buluşmada, önce Mimarlık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Gülsu Ulukavak Harputlugil, kısa bir konuşma yaparak, tüm mezunlara hoşgeldiniz dedi. Sonrasında mezunlar, tek tek söz alarak, hangi dönem mezunu olduklarını ve mezuniyet sonrası neler yaptıklarını anlattılar. Mezunlar gününe katılan Doç. Dr. Cengiz Özmen, Doç. Dr. Gül Öztürk Büke, Doç. Dr. Ceren Katipoğlu Özmen, Öğr. Gör. Dr. Rabia Çiğdem Çavdar ve Arş. Gör. Nur Özkan Öztürk de mezunlarla buluşmanın heyecanını ve mutluluğunu dile getirerek, duygularını paylaştılar.

Etkinlik boyunca tüm mezunlarımız, böyle bir buluşma gerçekleşmiş olduğu için ne kadar mutlu olduklarını ve bir sonrasını sabırsızlıkla beklediklerini dile getirdiler. Bir sonraki buluşma için, iletişimi güçlendirmeye yönelik olarak mezunlar arasından dönem temsilcilerinin de belirlendiği etkinlik; Mavi Salon önündeki avluda, sohbet edip, hasret giderilmesi ve bir sonraki buluşmanın planlanması ile son buldu.

[ngg src=”galleries” ids=”7″ display=”basic_imagebrowser”]