ERASMUS+  2020-2021 BAHAR DÖNEMİ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ  için başvurmak isteyen öğrencilerimiz başvuru için gerekli formu eksiksiz olarak doldurup imzalayarak ekleri ile birlikte Bölüm Erasmus Koordinatörü Doç. Dr. Fatma Gül ÖZTÜRK BÜKE’nin onayı ve imzası için gulozturk@cankaya.edu.tr adresine gönderebilirler. Başvurunuzun tamamlanabilmesi için Erasmus Koordinatörünün size imzalayarak geri gönderdiği belgeyi ve istenilen eklerini Dış İlişkiler ve Erasmus Müdürlüğü’ne elden vermeniz ya da resmi e-posta adresine (iro@cankaya.edu.tr) göndermeniz gerekmektedir. Konu ile ilgili ayrıntılı bilgi (istenilen evraklar, başvuru tarihleri, bilgilendirme toplantısı ve İngilizce Sınavı tarihleri, vb.) için Üniversitemiz ve Dış İlişkiler ve Erasmus Müdürlüğü’nün resmi web sayfalarını ve duyurularını takip ediniz. Başarılar.