Doç. Dr. Fatma Gül Öztürk Büke ve Öğr. Gör. Dr. Rabia Çiğdem Çavdar’ın yürüttüğü ARCH 337 – (De)Coding Process in Design dersi kapsamında okulumuz öğrencileri, Competitions UNI’nin düzenlediği uluslararası “Libgen Genesis of Libraries” yarışmasına katılmıştır. Bu ders öğrencilerimize, tasarımda farklı düşünme ve yorumlama yeteneği katmakla beraber, “decoding ve coding” başlıkları altında sistematik tasarım fikirlerini geliştirmelerini hedeflemektedir. Ahmet Ertuğrul Togay, Kaan Açkalmaz, Şükran Yavuz’dan oluşan öğrenci grubumuz “Library as Life” adlı projesi ile yarışmaya katılım göstermişlerdir. Öğrencilerimiz projelerinde, bilginin yaşamı etkilemesi gibi, tasarladıkları kütüphanenin de topoğrafyayı etkilemesini amaçlamışlardır. Bu proje yarışmada “Institutional Excellence Award” ödülüne layık görülmüştür. Öğrencilerimizi ve akademisyenlerimizi kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.