×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Fakültemiz, fakülte binası 3.katında çizim masalarının bulunduğu çalışma holünün öğrenci ve jüri çalışmalarına uygun şekilde esnek kullanımı amacıyla kuru duvar sistemleriyle tasarlanması için bir tasarım yarışması düzenlemiştir.

Yarışma, üniversitemiz lisans ve yüksek lisans öğrencilerine açıktır. Yarışmaya bir İç Mimarlık Bölümü öğrencisi ile bir Mimarlık Bölümü öğrencisinin ya da bir İç Mimarlık Bölümü öğrencisi ile bir Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencisinin oluşturduğu ekipler halinde katılım gerçekleşmiştir.

Yarışmada 4. sınıf öğrencimiz Merve Üstüner, 3. sınıf öğrencimiz Eda Gündüzbey ve bölümümüzde Çift Anadal yapmakta olan öğrencimiz Yasin Suçek ödül almışlardır.

Ödül alan öğrencilerimizi kutluyor; başarılarının devamını diliyoruz.

KURU DUVAR SİSTEMLERİ TASARIM YARIŞMASI Sonuçları

KURU DUVAR SİSTEMLERİ TASARIM YARIŞMASI