×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Çankaya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi tarafından 21 Nisan 2016, Perşembe günü, Yüksek Mimar Yalçın Oğuz’un proje müellifi olduğu “Kızılay Yaya Bölgeleri: 1986–1987 Yıllarına Ait Durum Tespiti ve Planlama Önerileri” başlıklı proje sergisi izleyicileriyle buluştu.

12.30’da gerçekleştirilecek olan sergi açılışının ardından Çankaya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi tarafından Balgat Kampüsü Mavi Salon’da her hafta düzenlenen Perşembe Seminerleri kapsamında Yüksek Mimar Yalçın Oğuz, “Kızılay Yaya Bölgeleri: 1986–1987 Yıllarına Ait Durum Tespiti ve Planlama Önerileri” başlıklı bir sunum gerçekleştirmiştir.

21.04.2016 - YALÇIN OĞUZ -SERGİ