×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Çankaya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi tarafından Balgat Kampüsü Mavi Salon'da her hafta düzenlenen Perşembe Seminerleri'nde 12.03.2015 günü proje sergisi açılışı ve ödül töreni gerçekleştirilmiştir.

İç Mimarlık Bölümü 4. sınıf öğrencilerinin 2014-2015 Güz Dönemi'nde Çiğdem Gökhan, Bülent Altay ve Mine Yazıcıoğlu tarafından yürütülmüş olan tasarım stüdyosu kapsamında Polatlı'da tasarlamış oldukları Polatlı Belediyesi Termal Oteli Yassıhöyük Kaplıca Binası İç Mekan Tasarımı projesinde başarılı bulunan 3 öğrenciye Polatlı Belediyesi Belediye Başkanı tarafından ödül verilmiş ve tüm öğrencilerin projelerinden oluşan serginin açılışı gerçekleştirilmiştir.

Polatlı Belediye Başkanı Mürsel Yıldızkaya, Tarihi Alanlar Merkezi Müdürü Kadim Koç ve Polatlı Belediyesi'nde İç Mimar olarak çalışmakta olan üniversitemiz mezunu Ceren Kara Öztürk ödül töreni ve sergi açılışına katılamışlardır.