Çankaya Üniversitesi, Avusturya Türk İşadamları Derneği işbirliği ve Avusturya Mimarlar Topluluğu’nun desteği ile Avusturya’da faaliyet göstermekte olan odaada derneğinde, 10 Haziran 2014’te fakültemiz yarı-zamanlı öğretim görevlilerinden Mimar Sinan Büyük Ödülü sahibi Mimar Ziya Tanalı retrospektif sergisi açılmıştır.

11 Haziran’da  ise bölüm başkanımız Prof. Dr. Zeynep Onur ve mimar Ziya Tanalı, Viyana’da sergiye paralel olarak düzenlenen Mimaride Etik konulu bir panele Betül Bretschneider ve Walter Stelzhammer ile beraber konuşmacı olarak katılmışlardır.

Ayrıca 12 Haziran’da  Mimar Ziya Tanalı, odaada Derneği’nde Mimarlık ve Sanat konulu bir söyleşi de gerçekleştirmiştir.

Etkinlik Avusturya Mimarlar Topluluğu web sayfasında haber olarak yayınlanmıştır.

Etkinlik hakkında detaylı bilgi için tıklayınız.

odaada derneği ve etkinlik ile detaylı bilgi için tıklayınız.