×
WEB MAIL TELEFON REHBERİ ÖĞRENCİ BİLGİ SİSTEMİ AÇILAN DERSLER UZAKTAN EĞİTİM KAMPÜSTE YAŞAM KÜTÜPHANE PORTALI ULAŞIM

Mimarlık Bölümü hocalarımızdan Öğr. Gör. Rabia Çiğdem Çavdar ve dekanımız Prof. Dr. Zeynep Onur’un çabalarıyla Finlandiya Büyükelçiliği ile beraber 1990’lı yıllardaki Finlandiya Mimarlığı üzerine fakültemizde bir fotoğraf sergisi düzenlendi. 

14 Mart 2016 tarihinde açılışı gerçekleştirilen “Jussi Tiainen’İn Objektifinden 1990’lardaki Finlandiya Mimarisi” başlıklı serginin açılışına, Türkiye Cumhuriyeti Finlandiya Büyükelçisi Nina Vaskunlahti, üniversitemiz Mütevelli Heyeti Başkanı Sıtkı Alp, Rektörümüz Prof. Dr. Hamdi Mollamahmutoğlu, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Kenan Taş ve üniversitemiz dekanları da katıldılar. 

Sergi açılışından önce, 4-6 Şubat 2016 tarihlerinde Mimarlık Bölümü hocalarımızdan Öğr. Gör. Rabia Çiğdem Çavdar’ın çabalarıyla Helsinki’de Aalto Üniversitesi ile beraber gerçekleştirilmiş olan “Aesthetics of Atmosphere” adlı workshopa katılmış olan hocalarımız ve öğrencilerimizin workshop boyunca yaptıkları çalışmalar üzerine sunumları gerçekleştirildi.

Workshop organizasyonuna ve Finlandiya’daki workshop sürecine katkıda bulunmuş olan Öğr. Gör. Rabia Çiğdem Çavdar ve dekanımız Prof. Dr. Zeynep Onur’a teşekkür ederiz.

afiş2