Mimarlık Bölümü 3. sınıf öğrencilerimizden Ümit Fuat Sezen ve Selin Demirci, T.C. ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI’nın düzenlemiş olduğu, “Binalarda Enerji Verimliliğininin Artırılması Projesi” Enerji Verimli Bina Tasarımı Yarışması’nda “New Building” kategorisinde 3.lük ödülü kazanmışlardır.

Yarışma Ödül Töreni ve Kolokyumu, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Avrupa Birliği ortaklığında yürütülen bir projenin alt çalışması olarak düzenlenen, akademik organizasyonunda Mimarlık Bölümü öğretim üyelerimizden Yrd. Doç. Dr. Timuçin HARPUTLUGİL’in yer aldığı ve üniversitemizin de destekleyen kuruluşlar arasında olduğu Uluslararası Binalarda Enerji Verimliliği Sempozyumu’nun bir parçasıo olarak 13-14 Şubat tarihlerinde Ankara’da Anadolu Otel’de yapılacaktır.

Proje danışmanlığını Mimarlık Bölümü öğretim üyelerimizden Yrd. Doç. Dr. Ceren KATİPOĞLU’nun yaptığı yarışmada ödül alan öğrencilerimizi ve danışman hocamızı gönülden kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Yarışma ile ilgili detaylı bilgi için tıklayınız.

Ödül Töreni ve Yarışma Kolokyumu programı için tıklayınız.

PROJE GÖRSELLERİ